English (United Kingdom)Dutch-NetherlandsDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)
 
Het Nieuwe Samenwerken (HNSW™)
There are no translations available.

Klaruw-kwaliteit

Geachte colleges van B&W, raadsleden en ambtenaren van Nederland,

Uw lokale verkeerswegen netwerk is zowel een bron van plezier als een bron van zorg. Voor een goed vestigingsklimaat in Uw Gemeente is een veilig wegennet van groot belang. Het onderhoud daarvan kost veel tijd, geld, geeft overlast en vraagt voortdurend om afwegingen:

 

Is schade nog ‘minimaal’ en daarmee ‘niet dringend aan reparatie toe’? of Is verder uitstel hét recept om Uw inwoners later met hogere kosten en groter verkeers ongemak op te zadelen?

Klaruw Systems is specialist in het repareren en op peil houden van asfaltwegen. Wij beschikken over een zeer uitgebreid arsenaal aan innovatieve apparatuur om asfaltschades duurzaam te herstellen. Nu uw budgetten onder druk staan zoekt u naar oplossingen welke uw risico's minimaliseren.

In Nederland zijn wij de specialist in kleinschalig asfaltonderhoud. Jaarlijks vragen honderden wegbeheerders ons om hun wegen tegen zo laag mogelijke kosten in een zo optimaal mogelijke conditie te houden. Waar wij het graag met U over willen hebben, is ons voorstel voor


Het Nieuwe Samenwerken (HNSW
).

Wilt u ook graag onderzoeken welke kansen er liggen voor zowel overheid als bedrijfsleven om in een nauwer verband samen te gaan werken. Dit met als doel om tegen een zo gering mogelijke investering samen een zo hoog mogelijk rendement te genereren daar waar het asfaltonderhoud betreft ?

Contact